Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ploile raman departe de noi

Ploile raman departe de noi

Vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti vremea va fi frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 31-32 de grade, iar cea minima de 15-17 grade.

La munte, weekendul acesta e foarte potrivit pentru drumetii. Ploile lipsesc si temperaturile sunt placute. Se vor atinge 25 de grade in Predeal si la Stana de Vale. Maine, vreme asemanatoare, insa turistii aflati in statiunile din Orientali trebuie sa fie pregatiti pentru cateva averse cu descarcari electrice spre seara.

La mare, vreme buna tot weekendul. Astazi temperaturile urca pana pe la 26-27 de grade si apa are in jur de 21 de grade. De nori si ploi, nici vorba. Maine se mai incalzeste putin, dar apa ramane la aceeasi valoare.

Temperaturile maxime vor avea valori de la 26-27 de grade pe litoral, pana la 34-35 de grade in sud-vest. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 9 si 19 grade.

12 iulie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.