Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Astazi se anunta ploi

Astazi se anunta ploi

Astazi se anunta ploi


Astazi vremea va fi in general instabila, cu cer temporar noros.
Ziua se vor inregistra averse insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului pe arii extinse, in centrul, estul si sud-estul tarii. In celelalte zone, ploile vor cadea pe spatii restranse, mai ales dupa-amiaza.

Izolat, cantitatile de apa pot trece peste 25-30 l/mp, inregistrandu-se pe alocuri si caderi de grindina. Temperaturile maxime se incadreaza in intervalul 25 - 33 grade C, iar minimele intre 14 si 22 grade C, usor mai coborate in estul Transilvaniei.

In Banat si sudul Olteniei, indicele de temperatura-umezeala va trece usor peste pragul valoric de 80, iar presiunea atmosferica este in usoara crestere.

Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie, 31 iulie 2006 

31 iulie 2006
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.