Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme predominant frumoasa

Vreme predominant frumoasa

Astazi, presiunea atmosferica este in usoara crestere, asa ca vremea e predominant frumoasa. In cea mai mare parte a tarii, norii sunt putini si inofensivi. Ploi scurte, insotite de tunete si fulgere, vor cadea razlet, in special in zona montana.

Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in regiunile estice.

La munte, cerul va fi variabil si doar izolat, mai ales dupa-amiaza, vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va prezenta unele intensificari, mai ales in zona inalta. Temperatura aerului va creste usor.

La mare, vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari temporare. Temperaturile maxime vor fi de 26 si 27 de grade, iar cele minime intre 17 si 19 de grade. Temperatura apei marii va fi in jur de 24 de grade.

In Bucuresti, o zi foarte frumoasa, cu nori putini si mult soare. Vantul sufla cat sa mai racoreasca putin atmosfera. La amiaza va fi cald: in jur de 31 de grade.

Temperaturile maxime se vor situa intre 23 si 33 de grade. Temperaturile minime se vor situa intre 9 si 19 grade.

6 iulie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.