Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme instabila

Vreme instabila

Astazi, vremea ramane instabila in nord, centru si est, dar si la munte. Aici, norii acopera trecator cerul si aduc ploi de vara, cu tunete, fulgere si chiar grindina. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploile vor cade pe arii restranse.

Vantul va sufla ceva mai tare in special in regiunile extracarpatice si in zona montana.

La munte cerul va fi temporar noros si indeosebi ziua local vor fi averse si descarcari electrice. Vor fi conditii de grindina. Vantul va prezenta unele intensificari, mai ales in zona inalta. Temperatura aerului va marca o usoara scadere.

Pe litoral in cea mai mare parte a zilei va predomina o vreme frumoasa, cu cerul variabil. Spre seara si in prima parte a noptii vor fi unele innorari si pe arii restranse averse si descarcari electrice. Temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse intre 30 si 32 de grade si minime in jurul valorii de 19 grade. Temperatura apei marii va fi de 24-25 de grade.

In Capitala, norii impart cerul cu soarele, iar vantul sufla cel mult moderat. Spre seara, sunt sanse pentru cateva reprize de ploaie cu tunete si fulgere, care vor mai racori atmosfera. La amiaza vor fi in jur de 32 de grade, valoare cu aproape 3 grade peste normala acestei perioade.

Temperaturile maxime, mai scazute decat in intervalul precedent in cea mai mare parte a tarii, vor fi cuprinse, in general, intre 23 si 33 de grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii. Temperaturile minime se vor situa intre 9 si 19 grade.

5 iulie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.