Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme deosebit de calda

Vreme deosebit de calda

Astazi, va fi foarte cald in toata tara, dar cele mai ridicate temperaturi vor fi in regiunile sudice. In a doua parte a zilei si noaptea, instabilitatea atmosferica se va accentua si vor fi innorari, averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, pe arii extinse in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, local in Moldova si Oltenia si izolat in Muntenia si Dobrogea.

La munte vremea va fi calda. Instabilitatea atmosferica se va accentua si indeosebi in a doua parte a zilei si noaptea vor fi innorari, averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si conditii de grindina. Cantitatile de apa vor putea depasi pe arii restranse 25-30l/mp, mai ales in Carpatii Occidentali si in Carpatii Orientali.

Pe litoral vremea va fi frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, cu unele innorari noaptea. Temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse intre 28 si 31 de grade si minime intre 20 si 22 de grade. Temperatura apei marii va fi in jur de 24 de grade.

In Capitala, o zi torida. Temperatura la umbra va ajunge pana la 34 - 35 de grade. Caldura va fi greu de suportat, pentru ca indicele de confort termic va depasi usor pragul de 80 de unitati. Norii vor acoperi doar partial cerul si pana diseara nu va ploua.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 si 35 de grade iar cele minime vor fi cuprinse intre 12 si 20 de grade, usor mai ridicate pe litoral.

4 iulie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.