Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperatura aerului creste din nou

Temperatura aerului creste din nou

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil si doar izolat vor fi averse si descarcari electrice dupa-amiaza si seara in zona de munte.

Vantul va sufla slab pana la moderat.

Pe litoral vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse intre 27 si 29 de grade si minime intre 18 si 20 de grade. Temperatura apei marii va fi in jur de 24 de grade.

In Bucuresti, mult soare inca de dimineata. Acum sunt 17 grade si pana la amiaza, temperatura creste simtitor si are toate sansele sa treaca de 30 de grade. Vremea va fi frumoasa pana seara, iar despre ploi nu poate fi vorba.

Temperatura, din pacate, creste din nou. Maximele vor fi cuprinse intre 25 - 26 de grade in nordul Moldovei si in depresiunile din estul Transilvaniei si pana la 32 - 33 de grade in sudul tarii.

3 iulie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.