Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme in general frumoasa

Vreme in general frumoasa

Vremea va fi calda. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in sudul si sud-estul tarii, precum si in zona de munte, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. In restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vor fi conditii de grindina.

Vantul va prezenta intensificari de scurta durata in timpul ploilor.

La munte, vremea fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si izolat averse si descarcari electrice in Carpaţii Orientali si Meridionali. Temperatura aerului va scadea usor faţa de ziua precedenta.

Pe litoral desi temperatura aerului va scadea usor vremea se va menţine calda. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza cand izolat vor fi condiţii de averse. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura apei marii va fi de 24 - 25 de grade.

In Bucuresti, maxima scade usor, dar este tot cald pentru inceputul lunii iulie. La pranz se vor atinge in jur de 29-30 de grade. Pe parcursul zilei vor fi unele innorari, insa sansele de ploaie sunt reduse.

Temperatura aerului, in scadere usoara in cea mai mare parte a tarii, va avea valori maxime cuprinse intre 22 si 32 de grade, izolat mai ridicate in sudul Olteniei.

2 iulie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.