Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme predominant frumoasa

Vreme predominant frumoasa

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil si doar izolat dupa-amiaza vor fi averse si descarcari electrice, indeosebi in zona de munte.

Vantul va sufla slab pana la moderat.

La munte vremea va fi in general frumoasa, cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si noaptea, cand izolat vor fi averse si descarcari electrice. Valorile termice nu vor avea modificari fata de cele din ziua precedenta.

Pe litoral vremea va fi predominant frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 29 de grade, iar cele minime intre 19 si 21 de grade. Temperatura apei marii va fi de 24 - 25 de grade.

Bucurestenii isi pot face linistiti planuri de plimbare, pentru ca vremea va fi placuta. Pe cer vor fi si nori, dar si soare, iar maxima va urca pana pe la 31 de grade

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 32 de grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 11 si 19 grade.
29 iunie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.