Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Soare mult si nori putini

Soare mult si nori putini

Vremea va fi deosebit de calda, mai ales in regiunile sudice. Temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse intre 27 de grade in nordul extrem al tarii si 35 de grade in sudul Olteniei. In nordul si centrul tarii, precum si la deal cerul va prezenta innorari si local, mai ales dupa-amiaza, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In restul teritoriului, cerul va fi variabil si astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restranse. Vor fi conditii de grindina.

In Capitala, o zi mai calda decat cea de ieri. La amiaza vor fi pana la 33 - 34 de grade. Soare mult, nori putini, poate si o ploaie scurta dupa-amiaza, dar sansele nu sunt prea mari.

La munte vremea va fi calda. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza, cand local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura aerului va marca o crestere usoara.

La mare,vremea va fi frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura apei marii va fi de 23-25 de grade.

Temperatura maxima va avea valori de 27-35 de grade, iar cea minima de 20-21 de grade
26 iunie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.