Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 4 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme calda si usor instabila

Vreme calda si usor instabila

Vremea va fi in general instabila. Cerul va prezenta innorari temporare si indeosebi dupa-amiaza vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, local in centrul, sud-estul tarii, la deal si munte si izolat in rest. Pe arii restranse cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp mai ales la munte.

La munte,cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza, cand local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura aerului va marca o scadere usoara.

La mare,vremea va fi calda si va fi usor instabila. Indeosebi ziua, cerul va prezenta innorari temporare, iar dupa-amiaza, izolat, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura apei marii va fi de 22-24 de grade.

In Capitala, chiar daca maxima scade usor fata de ieri, va fi totusi foarte cald: 32 de grade la amiaza. Spre seara, nu este exclus sa ne racoreasca totusi cateva ploi scurte izolate.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 33 de grade, usor mai ridicate in Banat si vestul Olteniei. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 12 si 22 grade.
25 iunie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.