Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 17 septembrie 2021 

Zi de foc

Vremea va fi deosebit de calda. Cerul va fi variabil, cu innorari si pe arii restranse averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in nordul, centrul si estul tarii.

La munte, vremea va fi deosebit de calda in cea mai mare parte a zonei montane, dar si usor instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari indeosebi dupa-amiaza si noaptea cand vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in Carpatii Orientali si local in restul zonei montane. Izolat cantitatile de apa vor depasi 20-25 l/mp si vor fi conditii de grindina. Temperatura aerului va mai creste usor.

La mare cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara si noaptea cand vor fi conditii de averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura apei marii va avea valori intre 20 si 22 de grade.

In Capitala, o zi mai calda decat cea de ieri, cu cod galben. De la 22 de grade dimineata, temperatura va urca pana la 36 de grade la pranz. Spre seara, e posibil sa se racoreasca totusi cu cateva reprize de ploaie.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 27 si 35 de grade.
24 iunie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.