Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme placuta si calda

Vreme placuta si calda

Vremea va fi calda. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in nordul, centrul, estul tarii si la munte, zone unde doar izolat vor fi ploi de scurta durata.

Vantul va sufla slab pana la moderat.

La munte cerul va fi variabil si doar izolat dupa-amiaza vor fi ploi de scurta durata. Temperatura aerului va continua sa creasca usor in masivele din sud-vestul tari.

Turistii de pe litoral se vor bucura de o vreme va fi calda si in general frumoasa. Cerul va fi variabil si vor fi conditii pentru averse de ploaie. Temperatura apei marii va fi de 18 - 20 de grade.

In Capitala, o zi de vara. Soare si nori putini. La amiaza, temperatura urca pana pe la 31 de grade, valoare cu aproape 4 grade peste normala acestei perioade.

In tara temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 32 de grade.
21 iunie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.