Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 

Cipru

Cipru

In Cipru, primele livezi inmuguresc in ianuarie si pana spre mijlocul lunii februarie sunt deja inflorite. In martie zilele sunt inca racoroase, cu temperaturi de aproximativ 19 grade C. Inceputul primaverii este o perioada minunata pentru a vizita Cipru datorita temperaturilor optime si a faptului ca majoritatea ruinelor sunt inconjurate de un covor de anemone rosii si alte flori salbatice.

Vara incepe la inceputul lunii mai si dureaza pana la mijlocul lunii octombrie si presupune temperaturi inalte, cer senin si brize racoroase dinspre mare. Este sezonul ideal pentru innot, plaja si intreaga gama de sporturi acvatice, de la navigatie pana la scufundari.

In aceasta perioada locatiile arheologice vor fi vizitate fie dimineata devreme, fie seara tarziu, evitand perioada cea mai calduroasa a zilei.

Chiar si in perioadele foarte calduroase, cand temperatura ajunge la 32 grade C pe plaja (sau chiar mai mult), temperaturile din muntii Troodos sunt reconfortante.

Clima mediteraniana care caracterizeaza zona ofera 340 de zile cu soare pe an. Vara este uscata, cu temperaturi intre 26-37 grade C, iar iarna este ploioasa cu temperaturi intre 6-13 grade C si zapada pe munte.

Media temperaturilor
Mai
Iunie
Iulie
August
SeptembrieOctombrie
Ziua
2628
30 31 29
26
Noaptea
1619
22222017
Apa marii
2021
23 2425 24
Ore cu soare
11121212119

 

Agentie de turism intern si international va ofera:
Sejururi odihna si tratamente munte, vacante litoralul romanesc, excursii in tara, agroturism, bilete de avion, sejururi externe/ vacante exotice, calatorii europene, organizare de evenimente, transport autocar spatiul Schengen, rent-a-car, asigurari, carte verde.
Axati pe vacante si calatorii!

28 iulie 2006
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.