Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ploi, tunete, fulgere si intensificari de vant

Ploi, tunete, fulgere si intensificari de vant

Vremea va fi calda si in general instabila. In vestul, nordul si centrul tarii cerul va fi noros si pe arii extinse, mai ales ziua, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare, iar astfel de fenomene se vor semnala dupa-amiaza si noaptea indeosebi in Maramures, Transilvania, nordul Moldovei si la munte. Cantitatile de apa pot depasi local 25 l/mp si izolat 40 l/mp. Va cadea grindina.

La munte, vremea va fi in general instabila. Cerul va prezenta innorari accentuate si pe arii extinse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului. Temperatura aerului va marca o scadere.

Pe litoral, vremea va fi calda, dar va deveni in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari spre seara si noaptea, cand vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura apei marii va fi de 19-20 de grade.

In Capitala urmeaza o zi calda si frumoasa, cu 30 - 31 de grade la amiaza. Acum sunt 16 grade. Catre seara se aduna norii si vor fi ploi in reprize, tunete, fulgere si scurte intensificari de vant.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 31 de grade, usor mai ridicate in Lunca Dunarii, iar cele minime intre 10 si 18 grade, mai ridicate pe litoral.
18 iunie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.