Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme foarte frumoasa in toate regiunile

Vreme foarte frumoasa in toate regiunile

Vremea va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil, cu innorari spre seara si noaptea in vestul si nord-vestul tarii, unde local vor fi averse, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului.

La munte cerul va fi variabil, cu innorari spre seara si noaptea in Carpatii Occidentali si nordul Orientalilor unde vor fi averse insotite de descarcari electrice.

Pe litoral, vremea va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura apei marii va fi de 19-20 de grade.

In Capitala, desi abia am trecut de mijlocul primei luni de vara, ne bucuram de vreme de inceput de iulie. Soare mult, nori de decor si vant slab, cat sa mai racoreasca putin atmosfera. Maxima va fi in jur de 30 de grade, cu vreo 3 grade peste normala acestei perioade.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 31 de grade, iar cele minime intre 8 si 18 grade, usor mai scazute in depresiuni.
17 iunie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.