Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 18 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va incalzi usor

Vremea se va incalzi usor

Vremea se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil cu unele innorari, izolat ploi de scurta durata si descarcari electrice, indeosebi in zonele de deal si de munte.

Vantul va sufla slab pana la moderat.

La munte vremea se va incalzi usor. Cerul va prezenta innorari temporare si izolat vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice.

La mare cerul va fi variabil, iar dupa-amiaza vor fi conditii pentru averse slabe de ploaie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 26 de grade, iar cele minime intre 16 si 18 grade.

In Capitala saptamana incepe cu vreme buna. In prima parte a zilei, soare generos si nori doar de decor. Dupa amiaza, norii se mai inmultesc, insa meteorologii spun ca nu va ploua. Maxima va urca pana pe la 27 de grade.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 28 de grade, iar cele minime intre 8 si 18 grade.
16 iunie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.