Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se raceste in continuare

Vremea se raceste in continuare

Vremea se va mentine in general instabila si se va raci. Cerul va fi mai mult noros si vor fi averse si descarcari electrice pe arii relativ extinse la munte, in sudul si centrul tarii si pe arii mai restranse in restul teritoriului. Izolat cantitatile de apa pot fi mai insemnate. Vor fi conditii de grindina. Vantul va prezenta intensificari de scurta durata in timpul ploilor.

La munte, vremea va fi instabila. Cerul va prezenta innorari accentuate si indeosebi ziua vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat cantitatile de apa vor depasi 25 - 30 l/mp si vor fi conditii de grindina. Temperatura aerului va fi usor mai scazuta decat in intervalul precedent.

Pe litoral vremea se va mentine in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari dupa-amiaza si in primele ore ale noptii cand, local vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va prezenta intensificari de scurta durata in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 24 de grade, iar cele minime intre 15 si 17 grade. Temperatura apei marii va fi de 19 - 21 de grade.

Bucurestenii se bucura doar dimineata de cateva raze de soare. Dupa/amiaza vin ploi cu tunete si fulgere. Maxima, nu mai mult de 24 de grade.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 24 de grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 8 si 18 grade.

15 iunie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.