Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Maxime de 30 grade C

Maxime de 30 grade C

Vremea va fi usor instabila in vestul si nord-vestul tarii unde indeosebi in a doua parte a zilei si seara vor fi innorari, local averse si oraje. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile, izolat, dupa-amiaza.

La munte, vremea va fi usor instabila si indeosebi in a doua parte a zilei si seara vor fi innorari, local averse si descarcari electrice.

Vantul va sufla in general slab, cu unele intensificari in timpul ploilor.

La mare, vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza. Temperatura aerului va avea valori maxime intre 25 si 27 de grade si minime intre 16 si 18 grade. Temperatura apei marii va fi de 17- 19 grade.

In Capitala, vreme frumoasa, cu cer variabil, chiar senin in prima parte a zilei. Vantul adie placut si maxima va ajunge pe la 29 - 30 de grade, cu aproximativ 4 grade peste normala acestei perioade.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 30 de grade, iar cele minime intre 8 si 18 grade.
11 iunie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.