Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi normala termic

Vremea va fi normala termic

In cursul zilei de astazi vor fi innorari, averse si furtuni, local in zona de munte si in regiunile estice. In restul teritoriului cerul va fi variabil si doar izolat va ploua la pranz.

Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in timpul averselor.

La munte, cerul va prezenta innorari mai ales in cursul zilei si local vor fi averse si oraje, indeosebi in Carpatii Orientali si Meridionali. Temperatura aerului va marca o usoara crestere.

In Capitala, astazi vremea nu se schimba semnificativ. Dimineata este soare, iar spre pranz norii se inmultesc si vor cadea cateva ploi de scurta durata.

La mare, vremea va fi usor instabila. Cerul va fi temporar noros ziua si izolat va ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului va avea valori maxime intre 21 si 23 de grade si minime intre 15 si 17 grade. Temperatura apei marii va fi de 16 - 18 grade.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 28 de grade, iar cele minime se vor situa intre 6 si 16 grade.
9 iunie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.