Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 6 decembrie 2019 
Prima pagina / Informatii meteo / Nori in toata tara

Nori in toata tara

Cerul va fi variabil, cu innorari mai accentuate in vestul, centrul si sudul tarii, precum si in zona de munte, unde local vor fi averse si oraje. In restul teritoriului va ploua izolat, dupa-amiaza si seara. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in timpul ploilor.

La munte, cerul va fi temporar noros si indeosebi ziua, local vor fi averse si oraje, mai ales in Carpatii Occidentali si in Carpatii Meridionali. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in timpul ploilor. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de intervalul precedent.

La mare, cerul va prezenta innorari temporare, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului va avea valori maxime de 20 si 22 de grade si minime intre 14 si 17 grade. Temperatura apei marii va fi de 16 - 18 grade.

In Capitala, norii vin si pleaca, iar conditiile de ploaie sunt reduse. Din cand in cand se arata si soarele, asa ca temaperatura urca pana pe la 25 - 26 de grade, valori normale pentru aceasta data.

Temperaturile minime se vor situa intre 6 si 16 grade. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 27 de grade.

8 iunie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Panourile Solare IstGrun – O cale mai inteligenta si o sursa inepuizabila de energie verde !
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2019 Arhipelago S.R.L. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
F