Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea ramane instabila

Vremea ramane instabila

Cerul va fi temporar noros si vor fi averse si oraje local in regiunile vestice, nord-vestice si centrale si izolat in restul teritoriului. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in timpul ploilor.

La munte, vremea se mentine in general instabila. Astazi, chiar daca apar cateva raze de soare, va mai ploua, in special in Carpatii Occidentali. Vantul se va intensifica in timpul reprizelor de ploaie.

La mare, vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 22 de grade, iar cele minime intre 13 si 15 grade. Temperatura apei marii va fi de 16-18 grade.

Locuitorii Capitalei s-ar putea sa scape de precipitatii. Cu o maxima de 25 de grade si putini nori pe cer, va fi o zi de vara agreabila.

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 10 si 15 grade, mai scazute in depresiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 26 de grade.

7 iunie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.