Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme instabila

Vreme instabila

Vremea va fi in general instabila in jumatatea de nord a tarii, unde cerul va prezenta innorari accentuate si indeosebi dupa-amiaza si seara vor fi averse, oraje, intensificari de scurta durata ale vantului si conditii de grindina. In sudul teritoriului, cerul va fi variabil si astfel de fenomene se vor semnala izolat la sfarsitul intervalului.

La munte, vremea va fi in general instabila. Cerul va prezenta innorari accentuate si, indeosebi dupa-amiaza si noaptea vor fi averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului si conditii de grindina. Pe arii restranse cantitatile de apa vor depasi 30-35 l/mp.

La mare, vremea va fi in general frumoasa. Temperatura apei marii va fi de 15-17 grade.

In capitala, norii vor acoperi treptat cerul, iar spre seara s-ar putea sa ploua in reprize, insotite de fenomene electrice. 

Temperaturile minime se vor situa intre 8 si 16 grade. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 28 de grade.
5 iunie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.