Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme frumoasa

Vreme frumoasa

Vremea va fi in general frumoasa, iar cerul variabil. Dupa-amiaza in sud-vestul tarii cerul se va innora si vor cadea cateva ploi scurte, de vara, insotite de descarcari electrice.

Vantul va sufla slab pana la moderat.

La munte, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza cand izolat vor fi averse si fulgere insotite de tunete. Temperatura aerului va scadea fata de intervalul precedent.

La mare, vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va prezenta unele intensificari. Temperatura apei marii va fi de 17 grade.

Temperaturile maxime, in scadere mai ales in jumatatea de sud-vest a tarii, se vor situa intre 19 si 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 6 si 16 grade, mai scazute in depresiuni.

2 iunie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.