Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Canicula in Campia de Vest si Campia Romana

Canicula in Campia de Vest si Campia Romana

Canicula in Campia de Vest si Campia Romana

Astazi, vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza in Campia de Vest si in Campia Romana, zone unde indicele de confort termic temperatura-umezeala va depasi izolat pragul valoric de 80 de unitati.
Dupa-amiaza si la inceputul noptii, local in zonele de deal si munte si izolat in restul teritoriului, vor aparea averse insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.
Maximele zilei se vor incadra intre 28 si 35 grade C, iar minimele intre 12 si 22 grade C. Presiunea atmosferica este in crestere usoara.

Maine vremea isi va mentine aspectul de canicula, dupa-amiaza in Campia de Vest si Campia Romana, iar in zonele de deal si munte, local vor avea aparea averse, descarcari electrice si conditii de grindina.
Maximele se vor incadra intre 28 si 35 de grade, iar minimele intre 12 si 22 grade C.

Sursa: Romania Libera, 25 iulie 2006 

25 iulie 2006
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.