Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme deosebit de calda

Vreme deosebit de calda

Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari dupa-amiaza in sud-vestul extrem al tarii unde izolat vor fi si averse.

Vantul va sufla slab pana la moderat.

La munte cerul va fi variabil, cu innorari dupa-amiaza si noaptea in Carpatii Occidentali si vestul Carpatilor Meridionali, unde doar izolat vor fi averse si descarcari electrice. Temperatura aerului se va mentine la valori comparabile cu cele din intervalul anterior.

In Capitala, sunt foarte putini nori, asa ca temperatura creste considerabil pana la amiaza. Maxima va ajunge pe la 26, poate chiar 27 de grade.

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 6 si 16 grade, mai scazute in depresiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 28 de grade, izolat mai ridicate in vest.
30 mai 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.