Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme frumoasa in toata tara

Vreme frumoasa in toata tara

Vremea va fi in general frumoasa, iar cerul variabil. Spre dimineata izolat in centrul tarii vor fi conditii de ceata. Dupa-amiaza, la munte, izolat va ploua slab.

Vantul va sufla slab pana la moderat.

La munte, vremea este frumoasa mai ales in prima parte a zilei, cand in toate masivele e mult soare. Dupa-amiaza, izolat, se vor aduna nori cenusii, care vor aduce cateva ploi scurte de vara.

La mare, o zi foarte frumoasa, cu mai mult soare decat nori. Vantul va sufla ceva mai tare dimineata, apoi va fi moderat, adica nu va trece de 20 de km/h. Apa marii este inca destul de rece, nu are mai mult de 16 - 17 grade.

In Capitala, este o zi foarte frumoasa, cu cer destul de curat si mult soare. Vantul nu bate prea tare, iar caldura se mai domoleste.

Temperaturile maxime, in scadere mai ales in jumatatea de sud-vest a tarii, se vor situa intre 19 si 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 6 si 16 grade, mai scazute in depresiuni.
29 mai 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.