Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme mohorata

Vreme mohorata

Vremea va fi usor instabila, cu innorari si pe arii restranse averse si descarcari electrice, in sud-vest, la deal si la munte. In restul tarii cerul va fi variabil.

Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari in Moldova, Dobrogea si in zona montana inalta.

La munte vremea va fi usor instabila, cu innorari temporare. Vor fi averse si descarcari electrice, local in Muntii Banatului si vestul Carpatilor Meridionali si izolat in celelalte zone montane. Valorile termice vor scadea usor in Carpatii Orientali, iar in rest se vor mentine comparabile cu cele din ziua precedenta.

In Capitala, saptamana incepe cu vreme buna. Cerul este variabil si vantul moderat. La amiaza se asteapta in jur de 26 de grade.

Temperaturile maxime se vor situa intre 17 si 27 de grade, usor mai ridicate in Oltenia. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 7 si 15 grade, mai coborate in depresiuni.
26 mai 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.