Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme frumoasa si calda

Vreme frumoasa si calda

In jumatatea de nord a tarii, la deal si la munte vremea va fi usor instabila, cerul va fi temporar noros si indeosebi dupa-amiaza pe arii relativ extinse vor fi averse si descarcari electrice. In restul teritoriului vremea va fi in general frumoasa, cu cer variabil si astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vor fi conditii de grindina, iar in centrul tarii si in zona de munte cantitatile de apa vor depasi izolat 20 l/mp.

Vantul va sufla in general moderat.

La munte, vremea este instabila. Cerul se va innora trecator si, pe arii extinse, mai ales dupa-amiaza, vor cadea averse insotite de descarcari electrice.

In Capitala, se anunta vreme frumoasa, cu cer variabil. Nici vantul nu va sufla prea tare. Maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade.

La mare, vremea va fi in general frumoasa, cu cer variabil. Izolat se mentin conditii de averse. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura aerului va avea valori maxime de 21... 23 de grade si minime de 14... 16 grade. Temperatura apei marii va fi de 15.

Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 19 si 28 de grade, iar cele minime intre 6 si 16 grade.

25 mai 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.