Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cer temporar noros

Cer temporar noros

Cerul va mai prezenta innorari in nordul, centrul si estul tarii, precum si la munte, unde local vor fi averse si descarcari electrice. In restul teritoriului cerul va fi temporar noros, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restranse, dupa-amiaza.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta.

La munte, cerul va fi temporar noros si local vor fi averse si descarcari electrice, indeosebi in Carpatii Orientali. Vantul va prezenta unele intensificari in zona inalta. Temperatura aerului se va mentine la valori comparabile cu cele din intervalul anterior, apropiate de mediile multianuale ale acestei perioade.

In Bucuresti, cerul va fi temporar noros, iar dupa-amiaza vor fi conditii de averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 26 de grad.

Temperaturile minime se vor situa intre 8 si 16 grade. Temperaturile maxime se vor incadra intre 17 si 27 de grade.
24 mai 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.