Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va raci

Vremea se va raci

Vremea va fi instabila si se va raci. Cerul va prezenta innorari accentuate si pe arii extinse vor cadea averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului care trecator pot lua aspect de vijelie. Va cadea grindina. Ploile vor avea si caracter torential, cantitatile de apa vor fi cuprinse local intre 25 si 50 l/mp, iar izolat indeosebi la deal si munte vor depasi 60 - 70 l/mp.

La munte, vremea va fi in general instabila. Cerul va fi temporar noros si pe arii relativ extinse se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura aerului va avea valori maxime de 19 ... 23 de grade si minime de 14 ... 16 grade.

In Capitala, cerul va fi innorat si va ploua in averse asociate cu descarcari electrice. Cantitatile de apa acumulate pot fi insemnate. Trecator, si vantul se va intensifica. La amiaza se asteapta in jur de 22 de grade.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 26 de grade, iar cele minime intre 9 si 16 grade.
22 mai 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.