Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Maxime de 30 de grade C

Maxime de 30 de grade C

Vremea se va mentine deosebit de calda, dar va deveni in general instabila in jumatatea de vest a tarii si in zona de munte unde, mai ales dupa-amiaza si spre seara, vor fi innorari si local averse si descarcari electrice. In restul teritoriului cerul va fi variabil si astfel de fenomene se vor semnala izolat.

Vantul va prezenta intensificari in Moldova, Dobrogea si local in celelalte regiuni.

La munte, cerul va fi variabil, cu innorari mai accentuate dupa-amiaza si noaptea, cand local vor fi averse si descarcari electrice. Izolat cantitatile de apa vor depasi 20... 25 l/mp si vor fi conditii de grindina. Vantul va prezenta unele intensificari. Temperatura aerului se va mentine la valori ridicate, comparabile cu cele din intervalul anterior.

In Bucuresti, vremea este frumoasa si deosebit de calda: la amiaza se vor inregistra in jur de 30 de grade, valoare cu aproape 5 grade mai mare decat normala acestei perioade.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 22 si 30 de grade. Temperaturile minime se vor situa, in general, intre 10 si 18 grade.
20 mai 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie




Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.