Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 3 august 2021 

A venit vara

Vremea se va mentine calda. Cerul va prezenta innorari temporare la deal si la munte, in nordul, centrul si estul tarii unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. In restul teritoriului, cerul va fi variabil si astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat, dupa-amiaza.

Vantul va prezenta unele intensificari la munte, pe litoral, in Transilvania si in timpul averselor.

La munte, cerul va prezenta innorari temporare si local, mai ales ziua, se vor semnala averse si descarcari electrice. Vor fi conditii de grindina si izolat cantitatile de apa vor depasi 20... 25 l/mp.

In Capitala, o zi de vara autentica. Soarele straluceste cu generozitate, iar norii vor fi numai de decor. Viteza vantului nu trece de 20 de km/h. La amiaza vor fi in jur de 28 grade, o valoare obisnuita pentru sfarsitul lunii iunie.

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 6 si 14 grade. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 29 de grade, usor mai ridicate in Lunca Dunarii.

17 mai 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.