Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 

Vreme calda

Vremea va fi frumoasa in toata tara, mai putin in vestul, centrul si nordul tarii, unde vor mai fi sanse sa ploua slab. Indeosebi dupa-amiaza si in prima parte a noptii, local la munte, in Maramures, Transilvania, nordul Crisanei si al Moldovei vor fi averse si descarcari electrice. Izolat vor fi si conditii de grindina.

Vantul va prezenta unele intensificari in Campia de Vest, pe litoral, la munte si in timpul averselor.

La munte maximele vor fi mai ridicate fata de ziua precedenta. In Sinaia si Predeal se vor inregistra 17-18 grade, sunt sanse sa ploua si ar putea exista conditii de grindina.

In Bucuresti vremea va fi frumoasa, iar temperaturile vor fi ridicate, fiind asteptate valori maxime de 26 de grade. Nu sunt conditii de ploaie.

Pe litoral, astazi, vremea este frumoasa si destul de calda. Soarele va straluci cu generozitate, iar norii vor fi doar de decor. Vantul va sufla ceva mai tare, in special in partea a doua a zilei. Maxime vor fi cuprinse intre 18 si 21 de grade. Apa marii este inca destul de rece.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 28 de grade, usor mai scazute pe litoral, iar cele minime intre 6 si 14 grade.

16 mai 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.