Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme instabila

Vreme instabila

Vremea va fi calda si in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari mai accentuate in sudul tarii, precum si in zonele de deal si munte, unde local vor fi averse insotite de descarcari electrice. In restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala izolat, indeosebi dupa-amiaza. Vor fi conditii de grindina.

La munte va ploua din nou insa temperaturile sunt in usoara crestere fata de zilele trecute, fiind asteptate valori maxime de 15-16 grade. De asemenea, se vor inregistra descarcari electrice, intensificari ale vantului si, posibil, grindina.

Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari de scurta durata in timpul ploilor.

In Capitala vremea este instabila, chiar daca presiunea atmosferica mai creste. Nu lipsesc norii care aduc averse asociate cu descarcari electrice si intensificari de vant. La amiaza vor fi 21- 22 de grade, temperaturi ceva mai mici decat ar fi normal la aceasta data.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 si 25 de grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade.
15 mai 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.