Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Precipitatii slabe doar in sud-estul tarii

Precipitatii slabe doar in sud-estul tarii

Astazi vremea va fi in general frumoasa, cu temperaturi apropiate de cele normale din acesta perioada. In Capitala cerul va fi mai mult senin. Temperatura din aceasta seara va fi de aproximativ 13 grade, iar vantul va sufla usor. Peste noapte vremea se va raci pana la 7 grade.

Pe litoral, cerul va fi innorat si spre seara temperatura va fi de 12 grade si va burnita. Vantul isi va reduce intensitatea, dar duminica dimineata va sufla din nou cu putere.

La munte vremea este in racire. Spre seara temperatura va scadea de la 9 grade la 4 grade in timpul noptii, dar nu va ploua. Abia duminica dimineata va burnita, dar se va opri la pranz.

26 aprilie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.