Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi normale pentru aceasta perioada

Temperaturi normale pentru aceasta perioada

Vremea va fi apropiata de normalul termic al perioadei. In vestul si sud-vestul tarii vor fi innorari temporare si va ploua pe arii restranse, indeosebi la deal si la munte.

In zona montana inalta precipitatiile vor fi mixte. Vor fi 11 grade la Stana de Vale, 9 la Predeal si 6 la Sinaia. Cel mai rece va fi pe Varful Toaca, din masivul Ceahlau: in jur de 3 grade.

Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in Delta.

Temperatura aerului va marca o usoara crestere, la valorile maxime. Temperaturile maxime se vor situa intre 12 si 20 de grade, iar cele minime intre 2 si 8 grade, mai scazute in depresiuni.

In capitala, astazi norii se mai imparstie si apare sparele. La amiaza vor fi 18 - 19 grade, valori usor mai mici decat cele obisnuite.

25 aprilie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.