Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 

Revin ploile

Vremea se va raci in cea mai mare parte a tarii si va fi in general instabila. In vestul, centrul si nordul tarii, dar si in sud si sud-est cad averse insotite de descarcari electrice. Izolat se poate forma si grindina. Cerul va fi noros in vest, centru si nord, dar si in zonele de deal si de munte.

Si vantul va avea intensificari de scurta durata, ce pot lua aspect de vijelie. Cele mai afectate vor fi judetele Maramures, Bistrita-Nasaud, Salaj, Cluj, Mures, Harghita si Suceava.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 14 si 24 de grade. Temperaturile minime se vor situa intre 6 si 16 grade.

La munte, vremea se va raci usor si va fi instabila. Cerul va fi acoperit de nori si vor cadea averse trecatoare, insotite de descarcari electrice. Vantul ar putea lua aspect de vijelie. Vor fi si conditii de grindina. Mai ales in jumatatea de nord a Carpatilor Orientali, local, se vor acumula cantitati de apa intre 25 si 45 de l/mp.

In Bucuresti, innorarile se vor accentua treptat si, mai ales spre seara si la inceputul noptii, vor fi averse, insotite de descarcari electrice si unele intensificari ale vantului.

22 aprilie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.