Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cod portocaliu in bazinul Prutului

Cod portocaliu in bazinul Prutului

Specialistii Institutului National de Hidrologie au avertizat ca se vor produce cresteri importante de debite, cu depasiri ale cotelor de atentie si de inundatie, in bazinul Prutului.
Zona vizata este sectorul Oroftiana - acumularea Stanca Costesti. Apele vin din afara Romaniei, ca urmare a precipitatiilor cazute in Ucraina si a topirii stratului de zapada din zonele montane. Avertizarea cod portocaliu este valabila pana la ora 24.00.

In centrul, nordul si vestul tarii, cerul se va acoperi de nori si sunt asteptate ploi locale in Banat, Crisana, Moldova si in Maramures, apoi si in nordul Transilvaniei.
Aversele pot fi insotite si de descarcari electrice.
In Oltenia cerul va fi acoperit de nori, iar in Muntenia in prima parte a zilei vor mai fi nori si ploi locale.

Incepand din aceasta noapte, deasupra zonelor vestice si nord-vestice patrunde un aer usor mai rece, iar temperaturile nu vor trece de valorile normale pentru aceasta perioada. Presiunea atmosferica va creste usor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade, iar cele minime intre 1 si 9 grade.

7 aprilie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.