Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Maxime de 12 grade, nori trecatori

Maxime de 12 grade, nori trecatori

Cerul va fi temporar noros. In prima parte a zilei se vor semnala innorari in extremitatea sudica si de sud-est, iar in vestul, nordul si centrul tarii vor fi conditii de bruma. Pe arii restranse se vor semnala precipitatii slabe sub forma de ploaie in sud-est.

La munte, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari in cursul noptii in Carpatii Occidentali si in nordul Carpatilor Orientali unde izolat se vor semnala precipitatii slabe mixte. Vantul va avea unele intensificari in zona inalta.

Vantul va avea unele intensificari in Campia de Vest si la munte, iar in rest va fi in general slab.

Temperaturile minime se vor situa intre -6 si 4 grade, usor mai scazute in depresiuni.  Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 12 grade.

21 martie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.