Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / 2008 - normal din punct de vedere meteorologic

2008 - normal din punct de vedere meteorologic

Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu sustine ca anul 2008 se va incadra in limite normale, din punct de vedere meteorologic. Chiar daca vara anului 2008 va fi una secetoasa, comparativ cu vara 2007, seceta va fi redusa.

In lunile martie si aprilie, exista pericolul producerii de inundatii pe raurile mici si mijlocii. Exista pericolul producerii de inundatii pe raurile Bistrita, Iza, Jiu, Argesul superior si Oltul superior.

Incepand din aprilie si pana in iulie temperaturile se vor incadra in limitele normale pentru perioada respectiva.
Maximele termice vor fi atinse la sfarsitul lunii iunie si in luna iulie. Seceta se va resimti incepand cu lunile iunie-iulie in partea sud-estica a tarii.

Chiar daca in acest moment rezerva de umiditate a fost refacuta dupa vara lui 2007, cantitatile de precipitatii, sub media normala, din Baragan si Dobrogrea vor contribui la fenomenul de seceta.

25 februarie 2008, Sursa: HotNews
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.