Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme calda, maxime de 14 grade

Vreme calda, maxime de 14 grade

Vremea va fi calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil in sud si temporar noros in rest. Doar izolat va ploua slab in nord-vest, iar in nordul Carpatilor Orientali se vor semnala precipitatii mixte. Local in zonele joase se va produce ceata, mai ales dimineata.

La munte, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in zona Carpatilor Orientali, unde spre seara si noaptea pe arii restranse, cu precadere in zona de nord, vor fi precipitatii slabe mixte.

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -8 si 2 grade, usor mai scazute in depresiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade.

21 februarie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.