Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 18 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Precipitatii sub forma de ninsoare

Precipitatii sub forma de ninsoare

Cerul va fi variabil in vestul, nordul si centrul tarii, unde pe arii restranse se va semnala ceata. In restul teritoriului cerul va prezenta innorari temporare si izolat in regiunile sudice vor precipitatii slabe, mai ales sub forma de ninsoare.

Vantul va sufla moderat in est si sud-est, cu unele intensificari pe litoral, iar in rest va fi in general slab. In zonele joase vor fi conditii de ceata. Presiunea atmosferica nu va avea variatii importante.

La munte, cerul va prezenta innorari temporare in Muntii Banatului, Carpatii Meridionali si Orientali, unde izolat va mai fulgui. In restul zonei montane cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab pana la moderat pe creste. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent. Pe vai pe arii restranse se va semnala ceata.

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -8 si 0 grade. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 8 grade.

10 februarie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.