Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 14 decembrie 2019 
Prima pagina / Informatii meteo / Precipitatii mixte pe arii restranse

Precipitatii mixte pe arii restranse

In cursul zilei cerul va fi variabil in sud si mai mult noros in rest, iar presiunea atmosferica este in scadere usoara.

Vor cadea precipitatii mixte pe arii extinse in Maramures, Crisana, Transilvania si local in nordul Moldovei si predominant ploaie, local in Banat si izolat in Oltenia. Noaptea innorarile vor fi mai accentuate in est si sud, unde izolat vor fi precipitatii mixte, iar in vest se va semnala ceata.

In zona montana cerul va deveni mai mult noros. Vor cadea precipitatii mixte ziua si mai ales ninsori seara si noaptea, pe arii relativ extinse in Carpatii Occidentali, nordul Carpatilor Orientali si vestul Carpatilor Meridionali si izolat in restul zonei. Vantul va prezenta unele intensificari.

Temperaturile minime se vor situa intre -9 si 1 grad, usor mai scazute in depresiuni, iar cele maxime vor fi cuprinse intre 0 si 8 grade.

31 ianuarie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Panourile Solare IstGrun – O cale mai inteligenta si o sursa inepuizabila de energie verde !
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2019 Arhipelago S.R.L. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
F