Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme frumoasa si maxim 8 grade

Vreme frumoasa si maxim 8 grade

In tara, cerul variabil se va innora treptat noaptea in vestul si nord-vestul tarii, unde pe arii restranse vor cadea precipitatii slabe sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare.

In Banat, Crisana si Transilvania si in Campia Romana, in primele ore ale zilei, s-ar putea sa fie ceata. Vremea este frumoasa si in Dobrogea, cu soare si vant slab.

La munte, vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari noaptea in Muntii Apuseni. Vantul va sufla in general slab, iar temperatura aerului va fi in crestere usoara.

Temperaturile minime se vor situa intre -10 si -2 grade, mai scazute in depresiuni.  Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 8 grade.

30 ianuarie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.