Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Nori si precipitatii slabe

Nori si precipitatii slabe

Cerul va fi temporar noros si pe arii restranse, in nordul, centrul si estul tarii vor fi precipitatii slabe. Va ninge slab in Carpatii Orientali si vantul va sufla mai tare in estul tarii si in zona montana inalta. Maximele zilei de astazi se vor situa intre - 2 si +8 grade.

In nordul si in centrul tarii vor cadea precipitatii mixte, pe arii restranse, mai ales in Maramures si in estul Transilvaniei. In regiunile vestice, pe parcursul zilei perioadele insorite vor fi mai lungi.

La amiaza sunt prognozate 5 grade la Timisoara, 4 la Oradea si Sibiu si 3 la Arad, Baia Mare si Cluj Napoca. La Miercurea Ciuc insa vor fi - 2 grade la amiaza. Norii se inmultesc si in sudul tarii, dar nu sunt conditii de precipitatii. La Drobeta Turnu Severin se asteapta o maxima de 8 grade, iar la Craiova sunt prognozate 7 grade.

In Muntenia, vor fi 4 grade la Giurgiu, 5 grade la Buzau si 8 grade la Slobozia. In Dobrogea, este innorat in parte de nord a regiunii si cad precipitatii mixte slabe. Vor fi 6 grade la Cernavoda si 4 grade la Tulcea si la Constanta.

In Moldova, nu va fi prea mult soare azi. Norii vor acoperi cerul si local vor cadea precipitatii mixte. Vantul va sufla destul de tare. Vor fi 4 grade la Focsani si Iasi si 5 la Galati si in Bacau si 3 grade la Suceava.

In capitala ceata si frig. Dupa amiaza se va innora trecator, dar nu vor fi precipitatii. Vantul va sufla cu cel mult 25 de km/h, iar temperatura maxima va fi in jur de 5 grade.

La munte, norii se aduna trecator si va ninge slab in Carpatii Orientali. Vantul se va intensifica pe creste. Pe vai si in depresiuni, izolat, se va forma ceata. La amiaza vor fi -5 grade pe Varful Toaca din masivul Ceahlau, - 1 grad la Sinaia si 0 grade la Paltinis. La Predeal si la Semenic se asteapta 1 grad cu plus, iar la Stana de Vale 2 grade.
25 ianuarie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.