Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Craciun fara zapada, Revelion cu ninsoare

Craciun fara zapada, Revelion cu ninsoare

Reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie sustin ca vom avea parte de un Craciun fara zapada, exceptie facand zona montana. Singurele precipitatii asteptate in perioada urmatoare vor fi sub forma de burnita.

In zonele mai inalte se vor mentine temperaturi pozitive in timpul zilei, pe cand in zonele de campie si depresiuni.

Temperaturile se vor mentine in limitele normale pentru luna decembrie, cu maxime cuprinse intre 0 si 5 grade Celsius, usor mai scazute in zonele de campie si depresiuni - unde va persista ceata si mai ridicate in zonele deluroase si la munte.

Pentru noaptea de Anul Nou, insa, probabilitatea sa ninga creste foarte mult, in toata tara. Pana atunci, insa, starea vremii se mentine in aceiasi parametri ca si pana acum.

21 decembrie 2007, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.