Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / In week-end vremea se incalzeste usor

In week-end vremea se incalzeste usor

In zilele urmatoare o masa de aer cald avanseaza deasupra tarii noastra incepand cu partea de nord. Astfel ca vremea se va incalzi simtitor duminica, incepand din vestul si nord-vestul tarii. Aici maximele vor ajunge din nou la 3-4 grade.

Sambata, ninsori trecatoare se asteapta in Maramures, in nordul Moldovei, dar si in sudul extrem. Prin vest e posibil sa apara si cateva raze de soare. Cel mai frig va fi in nordul Moldovei: -1 grad, iar cea mai ridicata temperatura, de 3 grade, se va atinge in sud-vestul tarii.

Duminica vremea se va indreapta in aproape toata tara. Cerul se mai insenineaza si temperaturile cresc. In Banat, Crisana si Maramures va fi chiar frumos, cu maxime in jur de 4 grade. Si in Moldova va fi soare, dar foarte frig, doar -2 grade.

14 decembrie 2007, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.