Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Resurse utile pe web

Resurse utile pe web

Resurse utile pe web

1. SSEC - global cloud and temperature [en]
Site-ul contine o harta cu temperaturile inregistrate pe glob si distributia formatiunilor noroase. Harta este actualizata zilnic.

2. UKMO - global infra-red [en]
Site-ul prezinta imagini in infrarosu, din satelit, actualizate din 6 in 6 ore. Previziunile facut sunt pentru perioada lungi. Exista avertizari meteo cu privire la fenomene meteo cu impact major, iar tabloul temperaturilor este facut pentru toate continentele pentru o perioada de 3 luni.

3. MeteoFrance - climatic data map [fr]
Site-ul face o prezentare a climatului in lume, cu previziuni meteo pentru principalale orase de pe mapamond. In mod special sunt postate data meteo, detaliate, pentru fiecare oras din Franta.

4. Weather cam list [en]
Site-ul ofera imagini in direct, actualizate, din diferite locatii din mai multe tari de pe glob.

5. UKMO - climographs for 5,000 cities [en]
Site-ul furnizeaza observatii cu privire la clima intregului glob, pe regiuni, cu descrieri climaterice detaliate. Este prezentata inclusiv o harta a fusurilor orare, media de temperatura pe zone, cantitatile de precipitatii, harti cu presiunea atmosferica.

6. Online weather.com
[en]
Site-ul prezinta o lista de link-uri spre surse de informare in domeniul meteo, care trateaza diverse aspecte, de la harti cu caracter zonal, la harti cu caracter general, prognoze meteo pentru perioada mai lungi de timp, rapoatre radare, harti sinoptice.

7. CNN weather [en]
Pagina este destinata previzunilor meteo pentru toate zonele de pe glob. Ofera posibilitatea de a afla prognoze meteo de la nivel de continent, pana la detalii, prognoze pentru anumite locatii dintr-o tara. Site-ul ofera si servicii de avertizare meteo pentru fenomene extreme.

12 iulie 2006
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.