Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Urmarile ploilor din week-end

Urmarile ploilor din week-end

Urmarile ploilor din week-end

Ploile torentiale care au cazut in noaptea de sambata spre duminica au afectat numeroase regiuni ale tarii, una dintre cele mai afectate fiind Dobrogea.

Ploile au afectat 67 de localitati din 12 judete (Bacau, Constanta, Dambovita, Galati, Harghita, Ialomita, Maramures, Mures, Mehedinti, Neamt, Sibiu, Suceava si Valcea), 28 de case fiind distruse, 523 avariate si 2.725 de gospodarii si anexe gospodaresti afectate.

De asemenea au fost afectate drumuri nationale si judetene, 222,3 kilometri de drumuri comunale, doua poduri, 253 de podete si traversari pietonale, 41 de obiective socio-economice.

Inundatiile au afectat si lucrari de aparare a malurilor pe o distanta totala de 3,48 kilometri, 13 localitati nu sunt alimentate cu energie electrica si 37 de posturi de transformare sunt avariate.

In prezent nu mai exista posibilitatea depasirii cotelor de pericol pe raurile interioare, ci doar depasiri ale cotelor de atentie.

Sursa: HotNews.ro
4 iulie 2006
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.