Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ploi pe arii restanse si vant slab

Ploi pe arii restanse si vant slab

Ploi pe arii restanse si vant slabAstazi cerul va fi variabil, cu innorari in sud-vest, nord si nord-est, unde pe arii restranse va ploua slab. Local in zonele joase, mai ales dimineata se va semnala ceata.


Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in Moldova.Temperaturile minime se vor situa in general intre 0 si 8 grade iar cele maxime intre 8 si 18 grade.In week-end cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari la munte.
Pe alocuri vom avea parte si de precipitatii.Temperaturile minime se vor situa, in general, intre 0 si 8 grade, iar cele maxime vor fi cuprinse, intre 9 si 17 grade.Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie, 2 noiembrie 2007


2 noiembrie 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.